Időpont

Beauty Solution

FONDAMENTALE SOLUTION
Kezelés cél: száraz, érzékeny bőr táplálása, nyugtatása
Életkor:
25 éves kortól
Időtartam:
75 perc
Ára:
30.000,-


Tökéletes kezelés a tápanyaghiányos bőröknek. Kényeztető, feltöltő kezelés, mely intenzíven hidratál és táplál. A klimatikus hatások, gyógyszerek, stressz által károsodott, sérülékennyé és szárazzá vált bőrfelszín ideális ápolását biztosítja ez a kezelés. A nyugtató, feltöltő esszenciák, a makadémiadió olajban gazdag masszázskrém, majd a tápláló habmaszk avokádó olaja intenzíven táplálják és regenerálják a száraz és fakó bőrt. Arcod tartósan visszanyeri puhaságát, rugalmasságát és ragyogását.
beauty
ÉCLAT SOLUTION
Kezelési cél: A bőr vitalitásának fokozása, pigmenfoltok halványítása
Életkor:
18 éves kortól
Időtartam:
90 perc
Ára:
30.000,-

A fakó bőr minden korosztály számára komoly gondot jelent, mely az életmódból adódóan a fiatal és érett bőrt is érinti.

Az Éclat kezelés fő eleme egy új generációs ápoló KIT, amely hatékonyságát a tudomány és a természet előnyeiből meríti. A kezelésben egy damaszkuszi rózsát és 5% glikolsavat tartalmazó géles balzsam, valamint egy antioxidáns hatású, polivitaminos szérum gondoskodnak a gyönyörű bőrről.

Hatásai:
Felfedi az arc szépségét, kisimítja az arcszín és textúra egyenetlenségeit, eltünteti a szabálytalanságokat, méregtelenít, energetizál és fokozza mély ragyogását.

Eredmény:
tökéletes, egységes bőr, simító ápolás, mélyen ható fényfokozás
REGARD SOLUTION
Kezelési cél: a karikák, duzzanatok és a szem környéki ráncok kezelése.
Életkor:
25 éves kortól
Időtartam:
75 perc
Ára: 30.000,-

A szem környéke speciális ápolást igényel, mivel mozgékony (pislogás), kevesebb a zsírtartalma, hamar ráncosodhat (rossz szokás, napfény). Előfordul, hogy a nem megfelelő keringés vagy genetikai okok miatt karikák, duzzanatok alakulnak ki. Az összetett problémák kezeléséhez komplex kezelési program szükséges, mely világosítja ezt a területet, visszaadja bársonyosságát, rugalmasságát, csökkenti a ráncokat, gátolja a karikák és duzzanatok kialakulását. A szemkörnyékének gyengéd hámlasztása igazi MATIS specialitás, amelynek hatására világosabb lesz a szemkontúr. A speciális szemkörnyék masszázs és a kálcium ionokkal és hialuronsavval átitatott alga maszk fáradtságmentesítő, pangáscsökkentő hatású és szinte „bepréseli” az aktív hatóanyagokat a bőrbe. Különleges szemkörnyék masszázsok teszik egydülállóvá a kezelést.
DELICATE SOLUTION
Kezelési cél: érzékeny, reaktív bőrök nyugtatása, feltültése
Életkor:
25 éves kortól
Időtartam:
75 perc
Ára:
30.000,-


A bőr érzékenységét legtöbb esetben a megsérült barrier okozza. Ez a bőrön lévő külső védőréteg, mely óriási szerepet tölt be a bőr normális működésében. Sérülését mind külső (akár a nem megfelelő napi bőrápolási rutin) mind belső tényezők (betegség, stressz) okozhatják. Helyreállítása körütekintő, gondos ápolást igényel.
A kezelés eredményeként a bőr hidratálttá és feltöltötté válik, a pirosság eltűnik, teljes lesz a komfortérzet.